Τρόποι Αποστολής

Στο Stampa-Art ο πελάτης μπορεί να παραλάβει την παραγγελία του με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους επιλέξει:

  1. Αποστολή με courier.
    • Με χρέωση 5€ για αποστολές εντός Αττικής
    • Με χρέωση 7€ για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα
  2. Παραλαβή από το κατάστημα (Πλάτωνος 129 & Αθηνάς, Καλλιθέα, 17673).

Όλα μας τα προϊόντα αποστέλλονται συνήθως εντός 2-5 εργάσιμων ημερών από την επιβεβαίωση της παραγγελίας ή την ολοκλήρωση της πληρωμής σας.

Λόγω όμως του μεγάλου αριθμού προϊόντων, μεγεθών, σχεδίων και χρωμάτων που διατίθενται στο stampa-art.gr,  η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να καθυστερήσει για τους ακόλουθους λόγους:

1.Το προϊόν που επιλέξατε έχει καταργηθεί και ο προμηθευτής δεν μας έχει ενημερώσει έγκαιρα: στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα σας προτείνουμε εναλλακτικό προϊόν που είναι άμεσα διαθέσιμο,
2.Λόγω ειδικών συνθηκών (τοπική αργία, απεργία, έκτακτα καιρικά φαινόμενα κλπ) δεν είναι δυνατή η άμεση αποστολή,
3. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή η μέσω e-mail επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ. τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Τρόποι Πληρωμής

Στο Stampa-Art ο πελάτης μπορεί να πληρώσει με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους επιλέξει:

  1. Με αντικαταβολή, δηλαδή με πληρωμή σε μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας, με επιπλέον χρέωση 2€.
  2. Μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.
  3. Με πληρωμή στο κατάστημα (Πλάτωνος 129 & Αθηνάς, Καλλιθέα, 17673) με την παραλαβή της παραγγελίας.


Αντικαταβολή

Ο Πελάτης μπορεί να πληρώσει με αντικαταβολή και να εξοφλήσει την παραγγελία κατά την παράδοσή της.


Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Προκειμένου να ολοκληρώσετε την αγορά σας πληρώνοντας μέσω μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover όπως και την χρήση ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass, οδηγείστε στον ασφαλή ιστοχώρο της Alphabank, όπου και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποστέλλονται πίσω στο cxedio.gr. Τέλος, η συναλλαγή σας και τα προσωπικά σας στοιχεία διασφαλίζονται από το περιβάλλον της Alphabank.

* Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

*Σε περίπτωση που δε λάβετε mail επιβεβαίωσης παραγγελίας (παρακαλούμε δείτε τα ανεπιθύμητα μηνύματα) επικοινωνήστε μαζί μας καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να μην έχει περαστεί η παραγγελία σας.